Update från paradiset

Först och främst måste jag säga att det var otroligt trevligt att träffa mamma och pappa igen. Tårade up (kan man säga så på svenska? teared up..) aja i alla fall, ögonen fylldes när jag kramade dem på flygplatsen. Hade några trevliga dagar i Nicollet med shopping osv. Lunch med Jennas föräldrar sista dagen, de tyckte om varandra hur mycket som helst, goettigt. På fredag morgon körde Chad och Rachel upp oss till flygplatsen, floooorida here we come!

Landade i Miami på eftermiddagen, hämtade vår hyrbil och körde ut till Miami beach. Vårt hotell var riktigt fint och låg precis bredvid stranden. Vi promenerade runt lite och hittade en resturang vid strandpromenaden. Nästa dag promenerade vi heeeeela (några km) till Miami south beach (samma strand fast längre söderut..duuuh) och låg där ett par timmar, gud vad skönt att få lite sol och bad igen! Efter det promenerade vi längs Ocean Drive och shoppade lite, satt på en uteservering vid havet och pratade. Fick lite väl mycket sol den dagen så vi var lite röda haha, pappa fick solfrossa så på kvällen låg vi på hotellrummet och chillade. Orutinerat hehe. Idag började vi dagen med en springtur längs Miami beach, ni vet som man alltid ser på filmerna? haha var ritkigt nice men också väldigt varmt även om det bara var 8 på morgonen, svettades ihjäl haha!

Idag lämnade vi Miami Beach och åkte vidare söderut. Stannade på en Nationalpark ett par timmar (sjuuuukt varmt trodde jag skulle dö..ska väl inte klaga nu kanske..) var massa alligatorer och sköldpaddor, rätt coolt måste jag erkänna. Fast också rätt uttråkande. Sen åkte vi vidare till Key Largo där vi är nu. Måste bara säga…sinnes!!! Vårt hotell är precis vid vattnet, palmer och hängmattor precis utanför dörren. I Miami beach bodde vi precis vid havet också, men nu är det preciiiiiis vid havet. Har badat lite, läst i hängmattan och sen ute och åt på en fin restaurang. Nu ligger vi på rummet och chillar, imorgon ska vi till vad som sägs vara USAs näst finaste strand (finaste finns på hawaii, där vi var ett par år sen hehehe). Sen vidare till Key West för ett par dagar. Efter det blir det Orlando och Disney World :)

Jag och pappa på Ocean Drive


Utanför vårt hotellrum här i Key Largo

Och igen :)

Glad Påsk!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s