partyparty

Igårkväll åkte först jag och tracy in till kato för vi hade massa småsaker att fixa. Sen hämtade vi upp Matt och taggade i bilen tills vi mötte upp resten av folket. Trängdes 8 pers i EN bil tills vi var framme hos Trey. Det var sjukt mycket random folk från mankato där och vi fick bitchblickar vart vi än gick. Så jag trac och matt hittade ett ”hemligt” rum och hade vårt lilla private party, i alla fall tills folk hittade oss hah. Så sitter vi där och har sjukt roligt tills en kille kommer inspringandes ”FUUUUCK COOOPPPPSSSS”. Hahhaa paniiiiik för alla, var precis som i filmerna alla rusade ut till bilarna, spelade ingen roll om dom var fulla eller inte (lugnt mamma, jag hade en nykter chaufför!). Åkte ut till nåt random ställe mitt ute i ingenstans och stängde av lysena och väntade på att polisbilar skulle åka förbi, jag var lite nervös där för skulle polisen komma skulle jag åka heeeem, vilket skulle suga ganska hårt. Men efter att Matt, Jared och Marcus gjort ”pinky swear” att jag inte skulle bli hemskickad kände jag mig lite lugnare hahaha. I alla fall, polisen kom aldrig utan det var en kille som var sur för han inte var bjuden så han ringde och sa att någon ringt polisen, moget:)

Vårt Nicollet-gäng på sisådär tio pers åkte hem till tracy och fortsatte festen där, blev stripp poker istället. Haha jaja rolig kväll i alla falll. Kändes väldigt filmaktigt när alla sprang som galningar ut ur huset. Haha sån skillnad mot hemma för alla här är livrädda för polisen!


hahahah denna bilden är bäst

Annonser

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “partyparty

  1. Hahahah men va? Erkänn, från och med nu hatar jag breared. det ligger ju helt åt fel håll så man blir alldeles snurrig! haha Jo hampus blev ju typ arg, han trodde jag skojjade. haha inte lätt att bo i ”stan” Ha det fint!!! kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s