tjockis

Jag och Autumn har bestämt att vi börjar banta efter jullovet. men det är ju trots allt en vecka kvar så nu gick vi och hämtade en stor skål med massa olika gottigheter. Och ni som känner mig vet ju hur grymt duktig jag är på att sluta äta sötsaker… hahah. Men denna gången SKA jag lyckas.. måste ju se bra ut i prom klänningen! Har gått upp 2-3 kilon sen jag kom hit, haha man tänker inte så mycket på det för man ser sig själv varje dag och så. Men kollade på nån bild från i somras, haha gud vilken skillnad haha! Whatever, det försvinner nog direkt när jag kommer hem.. eller jag menar nu i vår för jag ska ju banta…. haha omg kommer aldrig gå!

Ikväll var vi inne i Mankato, chad lämnade tillbaks några julklappar och fick ett presentkort på 70 dollar, han gav det till mig och autumn så vi fick shoppa upp det, niiiiiiice :)

Imorgon har vi träning på morgonen, sen ska jag jenna tracy och erika go snowmobiling (snö scooter) och sen imorgonkväll har vi match. Blir riktigt nice! :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “tjockis

  1. du+jag+träna+när du kommer hem=sant! :D:D Har helt tappat meningen av ordet kondition! Sitter just nu och äter köttbullar som typ snacks (??) XD Pusss<3

  2. JAG VET ATT DU BRYR DIG OM MIN MJÖLK!!!! ååh mjölk :D för gott!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s