thanksgiving + football

Nu har jag upplevt Thanksgiving också! I torsdags (själva thanksgiving dagen) hade vi rachels familj över, känner dem rätt väl och det var väldigt trevligt med lite för mycket mat hehe. Men det är alltid nice med kalkon! Huset var helt smockat med barn dock, en av hennes systrar har fem små barn.. Men kul var det. Idag var Chads familj här, hade träffat kanske tre personer innan så kände ingen, kände mig lite som en utomjording haha. Kändes verkligen konstigt och kändes inte som jag hörde till, saknade min egna familj rätt mycket. Men det har inte vart så illa, några av deras kusiner är riktigt sköna så har hängt med dem lite. Önskar dock att kvällen skulle gå lite fortare, inte ens åtta… Så thanksgiving var väl helt okej, tror inte vi hade ”värsta” amerikanska thanksgivingen som man ser på tv, men det var trevligt. Behöver nog inte äta på ett tag nu dock..

Igår var det ju championship matchen för killarna. Åkte upp till minneapolis tidigt igårmorse och var intog första raden, Nicollet hade grymt mycket mer folk den det andra laget. Dock var dom väldigt väldigt bra, vi förlorade med 37-22 tror jag det var. Lite tråkigt för dom var från en stor skola och vann state för kanske sjunde gången, så visst deras fans blev glada och de fick lite applåder osv. Men det känns så orättvist för sjukt vad stort det är för den här lilla staden. Så sorgligt att se mina klasskompisar inse att detta var deras sista footballsmatch i high school, och de flesta ska inte ens spela i college så för dem var det den allra sista. Lite tårkalas där med.

Nu är det inte långt kvar tills jul.. Helt sjukt vad tiden går. Hoppas vi får en vit jul här borta, än så länge går jag runt i tjocktröja för det mesta, om vi inte är utomhus längre än 15 minuter då, vilket inte händer särskilt ofta haha. Men det börjar nog bli kallare snart, januari är värst säger dom.. ser inte fram emot det, blää.

Nu ska jag fortsätta titta på Full house med kusinerna, hah minns hur mycket jag älskade det programmet när jag var mindre! Saknar er där hemma! Petter förresten dina saker har kommit, langa adressen!

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “thanksgiving + football

  1. haha nej det var inte den XD haha. den hette He’s the girl! den är typ som freaky firday! :D ganksa bra :D
    <3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s