tjabba tjena hallå

Har haft en mysig helg uppe i the cities, med Rachel, Autumn, Jessi, Tayler och Smith (min lärare, också väldigt nära vän till familjen, hon är underbar haha älskar henne). Smith skulle på en science conference och fick hotell gratis så hon tog med oss för det fanns en ”vattenpark” som tillhörde hotellet. Så vi har haft lite tjejmys och badat med småtjejerna osv. Fanns en sinnesläskig vattenrushkana där, man åkte in i nån slags ”swirl” som man åkte runtrunt i tills man plötsligt åkte ner i ett hål. Fy första gången jag och autumn åkte trodde jag seriöst jag skulle dö. Fast så kände jag mig som en kärring och tvingade med Jessi för att skrämma henne, hehehhee. Hon tyckte dock inte den var läskig..

Eftersom jag var där missade jag första ”state matchen” för killarna, men glada nyheter dom vann! Så ikväll hade dom nån välkomsgrej för killarna på planen precis utanför vårt hus, pallade dock inte gå dit efterosm jag ändå itne var på matchen, men brandkåren eskorterade dom dit eller nåt. Lite ”over do” tycker jag.. men jaja hela Nicollet är hyper nu.

På måndag börjar basketen. En av mina kompisar sa ”lisa jag hörde att du är asgrym i basket och har spelat innan, gud vad roligt det ska bli att se dig spela”…. hehhehehe ni som har sett mig spela basket kan ju förstå att jag blev inte jätteglad att höra det. Dumt rykte, jag kommer ju se ut som en nybörjare jämfört med dem!! shit pinsamt.. aja kan ju inte vara sämre än jag var i volleybollen.

3 kommentarer

Under Allmänt

3 svar till “tjabba tjena hallå

  1. hihih, du måste berätta hur det går i baksten :D:D Puss<3

  2. fd coola coach

    Men Lisa!! Du är ju grym i basket! När du ändå är där kan du kanske kolla vad McDonalds heter i USA!!! Eller det har du kanske redan vet nu!

  3. Ulrika

    Hej Lisa! Den där läskiga vattenrushkanan du beskrev, om jag fattar rätt har jag också åkt en sån. De är jätteroliga:D

    Saknar dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s