I’m so happy

Jag är så himla glad att jag gör det här, helt övertygad om att det här kommer bli ett grymt år. Jag är helt excited och vill att tiden ska gå fort för jag vill göra alla roliga saker som är planerat detta året men samtidigt vill jag att det ska gå långsamt så jag hinner njuta av allting. Jag har snart varit i USA i tre veckor, omg det är länge!! Helt sjukt vad tiden går.

Igårkväll hade jag riktigt roligt, vi var ute hos Tracys hus och hade en bonfire med alla seniors. Kul att träffa ännu mer folk från klassen och de flesta verkar störtsköna! Vi satt och snackade ett par timmar och framåt ett-tiden åkte jag, Hannah, Jenna, Sophie och Jacob in till Mankato och åt frukost på nån restaurang som har öppet dygnet runt. Efter det åkte vi hem till Hannah (inte Jacob) och hade sleepover i hennes källare. Inte många timmars sömn dock för Hannah och Jenna skulle ha extra träning med varsity-laget kl 6:45, hehe.

Denna veckan ska bli såå rolig, på måndag har vi vår första match (jag ska inte spela, weei :D) och efter den har vi sleepover i skolan med hela laget. På tisdag åker jag upp tillsammans med ett par tjejer till The cities (Minneapolis/St Paul) och shoppar. Mall of America here we cooome!! Och på torsdag är det dags för årets första football game, det är inte hemmamatch men vi ska åka och kolla ändå! Shit jag har det så bra, jag är så glad just nu och har träffat världens underbaraste tjejkompisar :)

DSC06726

Det här är mitt hem för 10 månader :)

DSC06743

At the bonfire, Jared, Hannah, Jenna, Sophie och jag

DSC06744

Jenna, Sophie, Hannah och jag

Har lite fler bilder, ligger på facebook :)

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “I’m so happy

  1. Aaaaaah, mall of america !!!! Lisa, SHOPPA FÖR MIG MED ! miss you<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s