Sunday

Idag är det söndag och tydligen går den här famlijen i kyrkan då (inte varje med ibland). Så jag fick glatt följa med, inte riktigt min grej men whatever. Lite kul att höra en amerikansk präst snacka för de är verkligen typiskt amerikanska de med, typ skriker ut hur mycket de älskar jesus och sånt. Sen skulle en annan typ ”gästpräst” prata så började han gråta när han läste ur bibeln.. Tyckte det var sjukt wierd men tydligen tyckte de andra också det och sa att de aldrig varit på en sån skum gudstjänst innan. Undrar om jag kommer behöva följa med varje gång de ska dit, hoppas inte det.. Men ja det tog typ en timma så det klarar jag väl om det skulle vara så.

The Johnsons är så himla gulliga, igår köpte de nya mobiler till hela familjen och så köpte de en till mig med, och så vet de att jag älskar rosa så jag fick en rosa. Och de ska betala alla mina mobilkostnader, sms och sånt. Det ska jag göra själv egentligen men de insisterar. Efter kyrkan åkte vi till Mankato och in till the mall igen för de skulle köpa lite kläder. Så tänkte jag köpa lite till mig själv och när jag skulle betala bara tog Chad kläderna ur händerna från mig och betalade det med deras saker. Mamma och pappa, jag lovar jag försökte betala själv men de vägrade. De är så himla snälla! Sen beställde vi mat från Taco Johns och åkte hem och käkade.

Nu i eftermiddag var jag med Autumn, Jessi och Tayler vid poolen (finns en pool här man kan åka och bada vid om man är medlem) och badade och solade lite, det är hur varmt som helst idag! Och så har jag skypat med erik(bf)! Saknar dig äskling <3

DSC00001

Världens bästa sis i bilen!

DSC00002

yeah whatever man ser inte mycket men det är chad och rachel

DSC00003

Såhär ser det ut där det inte står några hus, majsfält överallt haha. Dålig bild, tagen med mobil + från bilen

1 kommentar

Under Allmänt

Ett svar till “Sunday

  1. Lisa, saknar dig med !!! tänkte på det igår med, att förra gången var du med och det var så himla mysigt ! Hoppas du har det bra där borta (vilket du verkar ha ;)) Imorgon börjar skolan, och då går jag 8.10-18.00, känn ingen sorg för mig i skolan ! haha :)
    pusss<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s